dijous, 25 d’octubre del 2012

Agència de càsting

L'exercici que farem a continuació és tracta d'un petit resum de la personalitat de cada un dels personatges de Mar i cel, i, seguidament, adjuntar una fotografia d'un actor o actriu, que, físicament, pugui tenir una semblança amb el personatge.



 
Blanca

És una de les protagonistes de l'obra. És una dona sensible i religiosa.
Està presonera en el vaixell. És la filla de Carles i es la cosina de Ferran. Quan van ser assaltats per el vaixell musulmà, la portaven cap a un convent per fer-la monja.



Saïd

És el capità del vaixell musulmà. Es presenta com un home dur i que és respectat per part dels altres pirates però a mesura que va transcorrent la obra es va fent més sensible a causa del seu enamorament cap a Blanca. El seu pare era musulmà i la seva mare era cristiana.



Carles

És el pare de Blanca. Sempre mostra una actitud de rebuig respecte a en Saïd i a la resta de pirates musulamens. En certa manera és egoísta ja que no accepta als sentiments de la Blanca cap a en Saïd.


 
Ferran

És el cosí de la Blanca. La seva família el volien fer casar amb Blanca. Encara que al principi la seva relació amb en Saïd era molt negativa, al final reconeix que és un home noble.



Joanot

És un cristià que està amb la tripulació del vaixell musulmà. És un renegat cristià, que va fugir de territori cristià després de matar a la seva esposa i és va unir a la tripulació de Saïd. Aquest fet el fa mal viure i per perdonar el seu pecat intenta ajudar els cristians.A més, Saïd el va nombrar com al segon més important del vaixell després del capità.



Hassen

És l'home de confiança de Saïd, fa tot el que aquest li demana i el defensa sempre.



Malek

Al principi de la obra és el segon més important de la tripulació però Saïd li treu aquest càrrec perquè veu que li fa la competència en el seu càrrec. Sempre mostra una actitud crítica respecte al que fa el capità.



Mahomet

Pirata musulmà que té un paper secundari i que es posa de part de Malek en alguns moments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada